Hóeltakarítás – pályázati felhívás

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

pályázatot hirdet

téli hóeltakarítási feladatok ellátására

 

A megbízás időtartama: határozatlan idejű, 2022. december 1. napjától kezdődően.

Ellátandó feladat: Kőröshegy Község közigazgatási belterületén és külterületi lakott utcákban az  önkormányzati kezelésben lévő közutakon hóeltakarítási feladatok ellátása.

A pályázó hóeltakarításra felmerő igény esetén vállalja, hogy az értesítés/megrendelés esetén, egy órán belül megkezdi a hóeltakarítási feladatok ellátását.

Pályázati ajánlat benyújtásának módja, helye, határideje: Az ajánlatokat zárt borítékban „pályázat hóeltakarításra” megjelöléssel kell megküldeni, Kőröshegy Község Önkormányzat címére (8617 Kőröshegy, Petőfi u. 71.) címre postai úton, vagy személyesen a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatalban leadni. Az ajánlatok beérkezésének határideje: 2022. november 10. napja 16:00 óra.

A pályázatnak tartalmazni kell: Az ajánlattevő vállalkozás adatait (vállalkozó, gazdasági társaság neve, címe, adószáma), elérhetősége (telefon, email ) a feladat ellátásáért igényelt  bruttó megbízási díjat  forint/munkaóra egységre vetítve.

A pályázat elbírálásának módja, határideje: A határidőben beérkezett pályázatokat a Képviselő-testület 2022. november havi rendes ülésén bírálja el.

Az elbírálás szempontjai: A benyújtott árajánlatok közül a legalacsonyabb összegű árajánlat, azonos összegű ajánlatok esetében a kőröshegyi székhelyű vállalkozás élvez elsőbbséget.

A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítást Jencsky Ernő műszaki ügyintéző nyújt a 06/84 340-011 telefonszámon hétfő, pénteki napokon 8-12 óra között, vagy az onkormanyzat@koroshegy.hu elektronikus levélcímen.

Kőröshegy Község Önkormányzata fenntartja a jogot a pályázati eljárás eredménytelenné nyilvánítására.

 

Kőröshegy, 2022. október 19.

 

                                                                                              Marczali Tamás s.k.

                                                                                          polgármester

Felhívás letöltése

image_print