Magyarország Alaptörvénye

2011-09-21 08:38:00

2011.11.03.

Tisztelt Látogatónk!


Tájékoztatjuk, hogy 2011. november 3. napjától lehetősége nyílik a Magyarország Alaptörvénye - Díszkiadás című album megrendelésére az Alaptörvény Asztalánál.

Az album ára 10.000 Ft, melyet a megrendelőnek a postaköltséggel együtt kell megfizetnie az album kézhezvételekor.

A kitöltött megrendelőlapot a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadóhoz kell eljuttatni szkennelt formában az alkotmanyrendeles@mhk.hu e-mail címre, vagy faxon az 1/235-4548-as fax számra.


Igénylőlap az Alaptörvény Díszkiadásához2011.09.01.


Tisztelt Látogatónk!Tájékoztatjuk, hogy Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Területi Közigazgatásért és Választásokért Felelős Államtitkára utasításai alapján 2011. szeptember 1-én Önkormányzatunk Polgármesteri Hivatalában is felállításra került az Alaptörvény Asztala, melynek célja, hogy Magyarország lakossága méltó környezetben ismerhesse meg országunk 2012. január 1-én hatályba lépő új Alaptörvényét.

 Az Alaptörvény Asztalán elhelyezett igénylőlap kitöltésével kérheti Magyarország Alaptörvényének egy, az Országgyűlés Elnökének aláírásával ellátott, dedikált példányát, melyet az illetékes szervek díjmentesen juttatnak el az Ön címére.

Az Alaptörvény Asztalának gondozását, valamint az igénylőlapok kezelését és továbbítását Major Emőke munkatársunk végzi, forduljon hozzá bizalommal.


Az Alaptörvény szövege
Igénylőlap
Adatvédelmi tájékoztató az Alaptörvény igényléséről
 
Oldal nyomtatása
 
 
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információkat kapjon községünkről:
 feliratkozás    leiratkozás
 
Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.


© Copyright 2007 - Kőröshegy Község Önkormányzata - minden jog fenntartva
Impresszum // Oldaltérkép // Adatvédelmi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio