Település Arculati Kézikönyv egyeztetés

2017-10-06 10:35:00

HIRDETMÉNY

Kőröshegy  településarculati kézikönyv és településképi rendelet előzetes tájékoztatási szakaszának partnerségi egyeztetéséről


Tájékoztatjuk Kőröshegy község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, hogy Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megkezdte  

Kőröshegy község településarculati kézikönyvének
és településképi rendeletének elkészítését.


A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 10/2017.(VII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat honlapján, valamint a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal 8617 Kőröshegy, Petőfi u. 71. szám alatt nyomtatott formában megtekinthető ügyfélfogadási időben 2017. október 5-től 2017. október  26-ig.

A partnerek észrevételt, javaslatot a hirdetmény közzé tételétől számított 21 napon belül (2017. október 26-ig) tehetnek, a Polgármesterhez címzett, írásban – papír alapon vagy elektronikus levél (onkormanyzat@koroshegy.hu) formájában – benyújtott, indoklással ellátott véleményben.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a településarculati kézikönyvvel és településképi rendelettel kapcsolatban 2017. október 16. napján 18:00 órakor lakossági fórumot tartunk a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatalban. (Kőröshegy, Petőfi u. 71.).


Kőröshegy, 2017. október 5.


Marczali Tamás polgármester
További hírek >>
 
Oldal nyomtatása
 
 
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információkat kapjon községünkről:
 feliratkozás    leiratkozás
 
Közbeszerzési együttműködő partnerünk a Magyar Közbeszerzési és Elektronikus Beszerzési Zrt.


© Copyright 2007 - Kőröshegy Község Önkormányzata - minden jog fenntartva
Impresszum // Oldaltérkép // Adatvédelmi nyilatkozat
Website made by: GrApixx Design Studio